HTML

Eszter hírei a sztárokról.

Elsősorban SZIASZTOK!!!! Sok szeretettel köszöntök mindenkit a blogomban. Nézzétek meg az összes bejegyzést. Írjatok kommentárt és érezzétek jól magatokat! Puszi: Eszter

Friss topikok

Linkblog

Kristen Stewart

2010.03.07. 13:27 V.E.I.

Kristen már 10 évesen felbukkant a mozivásznon,mégpedig nem is akármilyen filmekben: nem gyorsan felejthető komédiákban, hanem fajsúlyos sztorikban.

Ilyen volt például az "Út a vadonba,, című film,amelyben az első komolyabb szerepet kapta. Az Alkonyatért-csakúgy,mint Rob-még "csak" 2 millió dollárt kapott, az Újholdért viszont már 12 milliót. Hiába,az Alkonyat-filmek óriási sikere, Kristen arra hajt, hogy tinisztár legyen. Minden jelenleg készülő vagy nemrégiben befejezett filmjét úgy választotta, hogy az mélyebb mondanivalóval rendelkezzen. A hétköznapokban sem szállt el az agya: szilveszterkor pl. olcsóbban szórakozott, mint a sok magyar tini, és egy átlagos buliban sem rúg ki a hámból.

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://eszobaba.blog.hu/api/trackback/id/tr801816007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása